Modeflitsen bij Boetiek24

A.s. vrijdag  4 oktober EN zaterdag 5 oktober worden gedurende de dag verschillende modecombinaties geshowd om je een beeld te geven van de nieuwste najaar- wintercollectie.

Je bent  van harte welkom om onder het genot van een hapje en een drankje te komen ontdekken wat het nieuwe modeseizoen allemaal te bieden heeft. 

Deze winter is er veel kleur in de collecties.
Kleuren zijn heel belangrijk maar welke kleuren staan het best bij jou?


Op vrijdag 4 oktober is imago en kleurdeskundige Herma Molenaar van Mooi Advies in de winkel aanwezig.

Zij gaat samen met jou kijken voor de spiegel hoe jij de mooiste combinaties kunt maken. Kleuren die bij jouw uiterlijk passen, maar ook kleuren waar jij je super prettig in voelt. En natuurlijk welke make-up kleuren bij jou passen.

Wist je dat kleur niet alleen belangrijk is met betrekking tot je kleding, maar dat het ook je humeur bepaalt? En wist je dat je kleur kunt gebruiken om bij anderen bepaalde emoties op te roepen? 

Herma vertelt je wat kleuren allemaal voor je kunnen betekenen. Jouw kleuren, van je haar, huis en ogen vormen een natuurlijke balans. Je kunt hier je voordeel mee doen, door daar bewust mee te spelen in je kleding.
Leer hoe leuk het is om te werken en te combineren met de kleuren van jezelf, je kleding, je make-up en je accessoires. 

Het kiezen van je outfit hoeft niet veel tijd of geld te kosten wanneer je je garderobe slim samenstelt en daarbij rekening houdt met de juiste kleuren en vormen en je persoonlijke stijl.

Dit alles wordt aangeboden tegen een gereduceerd tarief van €27,50. Je kunt contant betalen of via een 'Tikkie'. Om teleurstellingen te voorkomen kan dit alleen op afspraak. Bel hiervoor even naar de winkel; 0412-450440

Tijdens deze fashion dagen maak je bij een aankoop uit de nieuwe collectie kans op mooie prijzen zoals o.a. een outfit van Tramontana ter waarde van € 80,- en van het merk Poools t.w.v. € 100,-. 

Bovendien krijgt iedere klant bij een aankoop een mooie sjaal cadeau.
We maken er twee gezellige dagen van en hopen je weer te zien.

Je bent van harte welkom!

Contact

Schoonstraat 24

5384 AP Heesch

0412 - 450440

info@boetiek24.nl

 


Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag van 9:30u tot 17:30u
Woensdag van 9:30u tot 17:30u
Donderdag van 9:30u tot 17:30u
Vrijdag van 9:30u tot 17:30u
Zaterdag van 9:30u tot 17:00u
Zondag Gesloten

 

Liever private shopping op afspraak? Klik hier voor meer info.