We hebben o.a. de volgende merken:

Het Deense label  heeft sinds de oprichting in 1979 nog steeds dezelfde visie:

NÜ mode is ontworpen om je te onderscheiden, zonder ophef te maken. De essentie van NÜ is mode van goede kwaliteit, gemaakt van luxe materialen zoals viscose, Tencel, katoen, zijde, wol en leer versierd met handgemaakte prints en borduursels. De combinatie van een stoer mannelijk aspect en vrouwelijke sensualiteit en de aandacht voor details vormen het unieke DNA dat kenmerkt.

Daarbij neemt men de maatschappelijke verantwoordelijkheid met een focus op ethische productie en goede arbeidsomstandigheden.


Het Nederlandse label Bindi is speciaal ontworpen voor trendy vrouwen die houden van kleur, van een boho gevoel en van natuurlijke materialen.

De pasvorm is easy going en comfortabel. Jurken, rokken en blouses in allerlei prints vormen het hart van de collectie. Truien en vesten in heel veel kleuren en de stijlvolle BINDI UNI-que collectie maken het plaatje compleet.

Het wordt geproduceerd in kleinschalige ateliers in Azie, veelal door vrouwen gerund. De ateliers worden meerdere keren per jaar door Bindi bezocht. Zo blijven zij op de hoogte van de arbeidsomstandigheden waarin de spullen worden gemaakt.


Het Nederlandse modelabel Poools bestaat sinds 2000

De essentie van het label Poools is stoer en vrouwelijk…

Het Poools team bestaat uit vrouwen, zij weten wat vrouwen belangrijk vinden. Zoals een goede pasvorm en een fijn draagcomfort. Ze werken daarom graag met elastische, comfortabele materialen die lang mooi blijven en meerdere seizoenen meegaan.

Bij Poools maken ze bewust duurzamere keuzes in het materiaalgebruik en werken  o.a. met biologische katoen, Tencel, Ecovero viscose en gerecycled polyester. Deze duurzamere artikelen zijn te herkennen aan het groene logo.


Para Mi is hét Nederlandse broekenmerk. Bij Para Mi geloven ze dat specialisme leidt tot perfectie. Daarom maken ze sinds de oprichting in 2011 niets anders dan damesbroeken. Met visie, vakmanschap en oog voor duurzaamheid zorgen ze ervoor dat elke Para Mi broek draait om pasvorm, stijlvolle designs en stoffen van hoogwaardige kwaliteit die lang meegaan. Deze pasvormen zijn hun specialiteit: voor ieder type vrouw, en voor ieder silhouet hebben ze de perfect passende broek.


Tramontana is een Nederlands label, een internationaal gerenommeerd fashionmerk dat al 35 jaar sprankelende collecties maakt. De collecties bestaan uit complete looks die je oneindig kunt combineren. Kenmerkend zijn de eigenzinnige prints, verrassende details en de perfecte pasvorm.

Tramontana heeft de keuze gemaakt om diverse materialen te verduurzamen. Zo werken ze  met een duurzame variant van viscose, namelijk EcoVero. De EcoVero viscose heeft dezelfde lichtheid, glans en comfortabele draagbaarheid als de conventionele viscose, maar is een stuk beter voor mens en milieu. 


Dolcezza is een in Noord-Amerika gevestigd modebedrijf dat moderne dameskleding en accessoires ontwerpt. Sinds het ontstaan in 2003 maken ze sterke statements dankzij de uitzonderlijke manier van styling, natuurlijke materialen in exclusieve patronen en prints

De collectie wordt ontworpen in Montréal en vervaardigd in Europa.

De basis van de dessins vormt altijd kunst van internationale kunstenaars en de gedetailleerde afwerking.

Het is deze onmiskenbare bron van inspiratie die Dolcezza in staat stelt om elk seizoen nieuwe en onderscheidende stijlen te creëren. De perfecte mix tussen Kunst en Mode en met een focus op detail en stof kwaliteit.


Lizzy & Coco is een nederlands label dat gespecialiseerd is in reversible kleding. Dit houdt in dat elke reversible jurk twee verschillende prints heeft. Draai de jurk binnenste buiten en je hebt een  andere jurk, oftewel twee jurken in een! Ze zijn gemaakt van een travelkwaliteit die “ademt”.

De exclusieve fleurige prints zijn steeds verrassend en vernieuwend. Daarnaast heeft Lizzy & Coco nog een uitgebreide collectie blouses, broeken en jasjes met bijpassende sjaals. De collecties worden ontworpen in Nederland en vervaardigd in Europa.