Boetiek24 is een damesmode zaak die zich onderscheid van andere modezaken.

Onze kledingmerken hebben ieder een eigen stijl, sommige zijn nog niet zo bekend waardoor ze verrassend, tijdloos, exclusief maar betaalbaar zijn.

De collectie is net even anders, is geschikt voor zowel jong als ouder, heeft een maatvoering van 36 t/m 46 en is merendeels gemaakt van natuurlijke materialen.

 

Verschillende stijlen, voor ieder wat wils

Door de verscheidenheid van stijlen heb je de mogelijkheid om je eigen combinaties te maken en ook eens iets heel anders te proberen dan dat je gewend bent. Mode gaat vooral om je goed voelen in wat je draagt en dat straal je dan ook uit.

Graag helpen we je daarbij, tijd speelt geen rol en je bent verzekerd van een eerlijk advies. 

Naast kleding zijn er bijpassende accessoires die je outfit compleet maken. Deze accessoires zijn ook leuk om cadeau te geven, zo ook onze “Boetiek24 cadeaubon”.

 

Onze sfeervolle winkel

Boetiek24 ligt net buiten het centrum van Heesch. We hebben in onze winkel een no-nonsense mentaliteit. Iedereen is hier welkom en de koffie is gratis. Parkeren kan recht voor de deur (geen parkeerkaart nodig).


Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag van 10:00u tot 17:00u
Woensdag van 10:00u tot 17:00u
Donderdag van 10:00u tot 17:00u
Vrijdag van 10:00u tot 17:00u
Zaterdag van 10:00u tot 17:00u
Zondag Gesloten

Wij werken met een spaarsysteem dat door onze klanten erg gewaardeerd wordt.

Voor iedere euro die je besteed bij een aankoop van niet afgeprijsde artikelen, krijg je een punt. Bij het sparen van 500 punten ontvang je 25 euro korting op je eerstvolgende aankoop. 

En daar hoef je niets voor te doen, het wordt automatisch door ons bijgehouden. Dus geen pasjes, cheques of andere rompslomp en geen geldigheidsduur! 

 

Wil je ook gebruik maken van deze service, vul je gegevens in bij de kassa. Je staat meteen in ons systeem en je aankopen tellen direct mee. Voortaan spaar je automatisch voor jouw modevoordeel. 

 

Op deze site kun je inloggen met je naam, postcode en klantnummer, zo kun je zelf zien hoeveel punten je gespaard hebt. Weet je je klantnummer niet, informeer in de winkel of stuur een mailtje naar info@boetiek24.nl.

 

Login spaarsysteem:


Je bent van harte welkom in onze winkel aan de Schoonstraat 24, nét buiten het centrum van Heesch.